fbpx

Parteneri

Aranjamente Florale – <Florile Cezarei>

Design și calitate – Florile Cezarei s-a născut din mâinile și imaginația unui peisagist și ale unui arhitect, mereu în căutare de tehnici noi și design ingenios.
Din dragoste pentru natură și design, creem pentru clienții noștrii aranjamente și buchete unice, organizăm evenimente și petreceri personalizate, iar cu ajutorul vostru construim un concept aparte pentru nunta sau botezul mult visat.

Oferim:
buchete de mireasa, nasa, domnisoare de onoare;
lumanari de cununie si de botez;
aranjamente florale;
coronite florale;
cocarde si corsaje;
instalatii florale.

Designer Vestimentar – <Madame Poly>

 Acces la design-er vestimentar – pret promotional – Madam Poly; (rochii  de mireasa, casual, fashion, domnisoare de onoare, etc.)

Trupa Live Evenimente cover- <Trupa Avenue>

Trupa AVENUE a fost infiintata in anul 2004 , an in care a aparut si primul album al trupei “ASHA…incepe” la Media Pro Music.

Din anul 2005 devine o trupa exclusiv de cover-uri si sustine peste 800 de concerte in majoritatea cluburilor de profil din Bucuresti si din tara, dar si la petreceri private si corporate.

In anul 2005 canta la Kiev in cadrul manifestarilor dedicate Zilei Nationale a Romaniei iar in 2006 sunt prima trupa care canta in incinta Reichstag-ului german.

In anul 2008 sunt invitati sa deschida concertul lui Paul Gilbert (Mr. Big) de la Bucuresti, precum si pe cel al legendarei trupe Scorpions de la Craiova.

In februrie 2011, Marius Mirea, Stefan Orfescu si Ionut Serbana coopteaza in formatie doi vocalisti de exceptie: Cristi Nistor si Oana Puscatu, precum si un instrumentist extraordinar la clape – Andrei Vasilache, schimband vechiul nume al trupei in AVENUE.

www.trupaavenue.ro

DJ Profesionist – <DJ Julius>

– DJ profesionist cu portofoliu si experienta (pret promotional prin recomandare)

Pianista deschidere eveniment – <Madalina Chiriac>

– Pianista pentru deschidere – recital de pian 1,5h in deschiderea nuntii (pret promotional prin recomandare).

show main info

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url