fbpx

Despre noi

Deşi povestea noastră se simte ca un basm câteodată, ea nu a început într-un alt timp, pe un tărâm îndepărtat, ci în 2010, în Bucureşti.

Ghidaţi de pasiunea pentru fotografie, am deschis studioul FrozenMonkeys şi ne-am specializat în fotografie corporate, fashion, de produs şi de eveniment.

Cel care a dat startul acestei poveşti este Mihai von Eremia, iar lui i s-au alăturat alţi pasionaţi, ca acum să putem spune că reprezentăm unul dintre cele mai longevive şi de încredere studiouri active din Bucureşti.

Am reuşit să nu ne impunem graniţe şi am lucrat pe proiecte din Bulgaria, Anglia, Austria, Spania şi Germania.

Ne caracterizăm printr-un stil urban, nonconformist şi lipsit de prejudecăţi, dar rămânem adevăraţi profesionişti, lucru vizibil în materialele realizate şi în interacţiunea cu clienţii noştri. Ne plac provocările şi acceptăm cu drag lucrurile inedite.

Studioul nostru dispune de  echipament mobil, de top, uşor de transportat şi de montat în orice cadru este necesar, astfel venind în întâmpinarea oricărei nevoi. Suntem localizaţi într-o zonă centrală, liniştită şi cu un ambient plăcut şi prietenos. Aici ne vei găsi pe noi, o echipă formată din tineri, cu experienţă în arta fotografică/ cinematografică, realizând transpunerea personajelor într-o altă realitate.

Te aşteptăm cu drag să ne treci pragul!

*Din respect pentru clienţii noştri, pe site vei găsi o mică parte din portofoliul nostru.

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url